onsdag 6 januari 2010

Ri Di Radio Program 4 (10-01-06) by ridiradio

Fjärde programmet är redan här- inspelat sedan innan tyckte vi att avsnittet var för bra för att sitta på mycket längre. För den delen också ett förnämligt program helt tillräknat den kvinnliga delen av befolkningen.

Denna gång företog vi oss vågstycket att bryta isen å de kvinnliga swingmusikernas vägnar och deras vackra musik som förtjänar att åter komma till heders. Tro nu inte att det är ett rart program bara därför. Håll till goda!

The fourth show is here already, this one dedicated to the ladies. Also, all the music is performed by female lead singers and, or female bands or bandleaders. Keep it real!

Ri Di Radio Program 4 (10-01-06) by ridiradioI

2 kommentarer:

  1. Fantastiskt program! Sitter och jobbar och njuter av musiken, men eftersom jag måste spela lågt i nattens timme, hör jag ju inte vad ni säger! Högre (samma) volym på pratet som musiken, vore ju alldeles lysande! Keep up the good work!

    SvaraRadera
  2. hur fantastiskt är inte ri di radio!!! jag hittade hit via miriams kafferep. Jag är inte själv en så inbiten jazz-lyssnare men uppskattar verkligen det jazziga soundet. Därför är det svårt för mig att själv nosa upp godbitar. Underbart att Ri di Radio gör det åt mig. Det bästa av det mesta! HURRA!

    SvaraRadera