tisdag 11 maj 2010

Ri Di Radio Program 6 (2010-05-11) by ridiradio


Är det så att Ri Di Radio har förslafat sig eller har de kanske bara legat på latsidan? 
Sanningen är snarare det motsatta och det är således därför som aktiviteten på denna våglängd verkat lite knaper. Vi har under det senaste kvartalet tillryggalagt en världsturné, två segrar i prestigefyllda internationella DJ-mästerskap och som om det inte vore nog så står den faktiska radion "med riktiga vågor" och knackar på vår dörr. Är genombrottet redan på väg? 
Det må vara så eller det må vara så att det redan skett och allt från och med här endast är en backe nedför- den som lever får se. Program 6 innehåller en hel del rariteter som vi hemlighållit en tid men som vi nu täcker av för allmän fröjd. Håll till godo.

Has Ri Di Radio been sleeping in? 
The truth is the other way around. We have been working harder than ever and on our way we have won 2 international jazz DJ-championships and are at the moment negotiating for a real live show on the air. Is this our breakthrough? The ones who live may see. In show number 6 we will play some of our dearest favourites. Keep it real! 

Louis "Satchmo" Armstrong - the King of Swing i vår mening.

3 kommentarer:

 1. At last! Bless my soul!

  SvaraRadera
 2. Åh, vad roligt! Tänk om ni kunde spelas på radion, då hade lyckan varit total. Aldrig mer något zappande mellan radiokanaler när det kommer hemska låtar med Rianna, Eminem eller liknande. Nej, bara en och samma kanal, fylld med ljuv musik! (Och så er såklart) Heja!

  SvaraRadera
 3. Hej, och tack för att Ni är tillbaka!

  Detta är en sida som borde intressera Er alla!
  http://78records.cdbpdx.com/

  Kanske inte bara swing, men en väldans annan bra musik och roligheter.

  Tips: Golfin Papa - Pearl Five, Ooh Doctor Kinsey - Martha Raye samt allt med Betty Hutton.

  Lycka till!

  SvaraRadera